onsdag 2 mars 2011

Dinner for Schmucks

Såg för inte länge sedan filmen Dinner for Schmucks. En film som verkligen passar de som gillar lättsam humor och idioter. Dock var inte filmen bara rolig utan även på något sätt sorglig. Handlingen följer en framgångsrik man som vill göra karriär och är på väg att bli befordrad. För att befordringen verkligen ska bli av måste han först vara närvarande vid en middag med alla chefer. Men det visar sig snart att det inte är vilken middag som helst. Middagen går nämligen ut på att man ska ta med sig en idiot. Den som har med den största idioten vinner.

Genom ren slump träffar den framgångsrike Barry. En man som samlar på möss och gör små konstverk av de. Inga likheter finns de emellan då den ene har en vacker flickvän, ett fint hem och ett bra jobb och Barry varken har riktiga vänner eller en flickvän att komma hem till. Det enda han har är sina möss.

Råder att se filmen när man är pigg och orkar uppfatta vad som sker. Se den absolut inte själv och se gärna om den. Går inte låta bli att skratta om man har inställningen om att det kan finnas liknande personer som i filmen i din närhet.

3 kommentarer:

  1. Låter som en bra film. Ska höra om Jonathan vill se den. Är den ny eller är det lätt att få tag i den? (han kanske har sett den redan)

    SvaraRadera
  2. Självklart vill jag se denna film! :)

    SvaraRadera